АЕК ќе анализира дали треба да се доградува антенскиот столб на Водно

508
0
SHARE

Агенцијата за економски комуникации има рок од 1 месец да направи детаљна анализа за оправданоста на изградбата на антенскиот столб на Водно.

Тоа им е наложено со одлука на Владата донесена на денешната седница. Владата побара да се види оправданоста за изградбата на столбот или тие средства да се пренаменат за други потреби на граѓаните, соопшти портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here