АКО ГИ ЧУВА ПОЛИЦИЈА КАКО МОЖЕ ДА СЕ НАРОДНИ ПРАТЕНИЦИ

550
0
SHARE

Претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски на гостувањето во емисијата “Во Центар” кај Васко Ефтов изјави:

“Овие пратеници немаат никаков кредибилитет, не се народни пратеници. Какви се тие народни пратеници кога полиција ги чува дома пред врата, кога не спијат во нивните домови. Какви се тие пратеници кога ги исклучија своите профили на социјалните медиуми и на нивните семејства, а тие им беа главно средство за комуникација за барање на довербата од граѓаните.

Пратеници ако се однародени од народот, тогаш на кој се тие пратеници, на Оливер Спасовски или на народот.

Затоа треба да одиме на предвремени избори.”

Претседателот на ГРОМ Стевчо Јакимовски на гостувањето во емисијата "Во Центар" кај Васко Ефтов

Пратеници ако се однародени од народот, тогаш на кој се тие пратеници, на Оливер Спасовски или на народот.Затоа треба да одиме на предвремени избори.

Posted by Крсте Петревски on Monday, January 21, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here