Алал диплома и хипократова заклетва!

271
0
SHARE

ЦЕЛИОТ ЛЕКАРСКИ ТИМ СЕ ПРИЈАВИЛ ДОБРОВОЛНО ДА ДОЈДЕ НА РАБОТА

Вчерашниот трагичен ден покажа дека се уште има луѓе во Македонија, луѓе кои имаат срце и душа и се спремни на се за да им помогнат на своите сограѓани. Сепак животите на повpeдените останаа во рацете на докторите во ГОБ ,,8-ми Септември” кои според информациите кои се шират на социјалните мрежи сите до еден доброволно се појавиле на работа иако биле слободни.

-Сите до еден од здравствените работници кои не биле на работа,доброволно дошле на работните места да помогнат и спасат човечки животи…Алал диплома и хипократова заклетва.

Сите до еден од здравствените работници кои не биле на работа,доброволно дошле на работните места да помогнат и спасат човечки животи…Алал диплома и хипократова заклетва.

Posted by Игор Стефановић on Thursday, February 14, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here