Алармантно!!! Се сечат здрави дрва во Карпош 4

904
1
SHARE

Лицемерието на СДСМ и Стефан Богоев полека но сигурно излегува на виделина.

На власт дојдоа штитејќи го наводното уништување на зеленилото и дрвјата. Граѓаните на Карпош во овој момент можат на дело да видат и да се уверат колку СДСМ и Стефан Богоев се грижат за зеленилото во Карпош.Токму во овој момент на ул. Волгоградска во Карпош 4 се прави стеча на 50 годишни здрави дрва.

Револтирани и гневни граѓани ни ги испратија овие слики и ги повикуваат своите соседи со жив ѕид да го бранат зеленилото во Карпош 4.

 

1 COMMENT

  1. […] Иако секоја година цената на дрвата се е повисока во Карпош 4 оваа година граѓаните може да ги намалат своите трошоци и да исечат некое дрво од паркот за да се згреат во зимата што следува .. Иако имаше повеќе обиди на жителите преку протести да го спречат сечење на шумата во дел од парковите приказната продолжува .. Извор:https://infovesti.mk/2018/05/10/alarmantno-se-sechat-zdravi-drva-vo-karposh-4/ […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here