“Алпски куп” Меденица 2019 во Маврово

476
0
SHARE

Ски Центарот Маврово Ви го најавува “Алпскиот куп” Меденица 2019.

Купот ќе се одржи во Недела на 20-ти Јануари во Маврово.

Ќе се одржи дисциплината велесламом.
Право на учество имаат деца од 6 до 16 години.

Ски центар Маврово ве очекува на дружење, забава и нови снежни доживувања.

Ски Центар Маврово Ви го најавува “Алпскиот куп” Меденица 2019.Недела, 20ти јануари. Ве чекаме на дружење, забава и…

Posted by Ski Centar Mavrovo on Wednesday, January 16, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here