Антонио Милошоски ќе присуствува на СеМакедонскиот Протест на 27ми во Скопје!

510
0
SHARE

Антонио Милошоски и покрај оградувањето на ВМРО-ДПМНЕ од големиот СеМакедонски протест на 27ми Февруари во Скопје, ќе присустува на овој собир, изразувајќи непочитување на ваквата партиска одлука. Одлуката на ДПМНЕ за оградување предизвика лавини реакции на социјалните мрежи од членовите и подржувачите на оваа партија.

Како што наведе тој сепак самоопределувањето е право на секој и образложи дека ова е над секоја партиска одлука, став или определба и дека се работи за индивидуална одлука.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here