Апасиев: Се молат министрите-натофундаменталисти да си ги пратат своите синови

829
0
SHARE

Професорот Димитар Апасиев незадоволен од столчето кое Македонија го доби во НАТО жестоко распали на својот Фејсбук профил Тој вели поради НАТО Македонија ќе биде уште посиромашна.

Апасиев им порача на како што вели натофундаменталисти да ги праќаат своите деца во туѓи оkyпаторски мисии по белиот свет.

“Заради НАТО ќе бидеме уште посиромашни!
p.s. Се молат министрите-натофундаменталисти да си ги пратат своите синови
#НаЗдравјеБричење”, пишува Апасиев.

Заради НАТО ќе бидеме уште посиромашни!p.s. Се молат министрите-натофундаменталисти да си ги пратат своите синови во туѓи окупаторски мисии по белиот свет ;)#НаЗдравјеБричење

Posted by Димитар Апасиев on Wednesday, February 6, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here