Арсим Зеколи со прашање до СДСМовските “ГЕЈША”-медиуми

763
0
SHARE

Во својот последен Твитер пост, Арсим Зеколи поставува хипотетичка ситуација каде што на местото на Заев би се нашол Груевски и би потпишал како што вели тој се што СДСМ потпиша.

-Одвојте минута, замижете и замислете ја хистеријата, трагедијата, паниката, повиката, галамата, пцуенката, мајко-шајката, патетиката и солзокрокодилството на СДСМовските гејша-медиуми доколку Грујо го потпишеше ова што они го потпишаа. Колку за да ја разберете нивната природа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here