Бидете хумани, помогнете Тоше да се лекува од тешката болест!

332
0
SHARE

Тоше Илиевски има 30 години и боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, односно карцином на лимфните жлезди.

Тој ги повикува хуманите луѓе да му помогнат во лечењето, поради високите трошоци за прегледи и лечења.

Поради високите финансиски трошоци и покрај многуте прегледи и лечења кои ги плаќам лично, би Ви би бил благодарен на сите хумани луѓе да дадете доброволен прилог за да можам да ги платам и останатите лечења, а имам и можност за лечење во странство.

Во прилог е мојата трансакциска сметка.

БРОЈ НА СМЕТКА:200003247541853

СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

ТОШЕ ИЛИЕВСКИ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here