Бил Николов со остра порака до европските, американските и канадските политичари!

259
0
SHARE

Претседателот на Македонското меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) упати порака со ocтap тон до европските, американските и европските политичари поради нивната дволичност во политиката која ја водат кон Македонија, нарекувајќи ги pacиcти

“До американските,канадските и европските политичари кои зборуваа за владеење на правото и за волјата на граѓаните, и кои се уште имаат образ да зборуваат за тоа: eбeтe се.Признајте што и правите на #Македонија. Признајте дека сте дволични pacисти. #УапсетеГи #НашетоИмеЕМакедонија”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here