Битолчани: Е ова е парада на гордоста!!!

1637
0
SHARE

„Навpeдени “дека на 29 јуни во Скопје ќе се одржи „Парада на Гордоста“, битолчани се самоорганизираат , ден потоа, на 30 јуни (недела) 2019, на Широк Сокак да организираат вистинска, како што велат, парада.

“Таква каква ние и како град и како битолчани ја заслужуваме да ја имаме и негуваме. Настанот е јавен и добива голема популарност“ се вели на повикот преку социјалните мрежии на кои се споделува и ЛИНК

По веста дека на 29 јуни во Скопје ќе се одржи Парада на гордоста , Битолчани ја поздравија ова инцијатива:

Posted by Vasko Ackovski on Thursday, May 23, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here