Богоевски: Не знаев дека лавот од Форино бил толку чувствителен

256
0
SHARE

Талат Џафери ја прекинал седницата поради однесувањето на колегата Мухамед Зекири.

Не знаев дека лавот од Форино бил толку чувствителен“, реагира претседателот на Комисијата за мандатно-имунитетни прашања, Павле Богоевски, по одговорот на спикерот Талат Џафери зошто ја прекинал седницата за одземање на имунитетот на пратеникот Трајко Вељаноски.

талат џафери ја прекинал седницата поради однесувањето на колегата Muhamed Zekiri. Не знаев дека "лавот од Форино" бил…

Posted by Pavle Bogoevski on Monday, February 25, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here