Делови од Скопје без струја денес

474
0
SHARE

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека денеска во различни периоди од денот без електрична енергија ќе останат делови на општините Илинден, Сарај, Центар, Карпош и Кисела Вода.

Според најавата, од 08:20 до 09:00 и од 12:30 до 13:30 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од населеното место Белимбегово, како и фирмите во околината на мотелот – Белви. ( Општина Илинден ).

Од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 20 во с. Сарај . ( Општина Сарај ), додека од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Народен Фронт зграда бр. 17 ( Општина Центар ). Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Дебарца. ( Општина Центар )

Без струја денеска од 10:00 до 13:00 часот, ќе бидат корисниците од дел од с. Бардовци. ( Општина Карпош ), а од 12:00 до 14:30 часот, корисниците од ул. Иван Козаров. (Општина Кисела Вода )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here