Демократската Партија на Србите во Македонија покренува иницијатива за масовно купување на српски производи во Македонија

1390
0
SHARE

Демократската Партија на Србите во Македонија покренува иницијатива за масовно купување на српски производи во Македонија, регионот и дијаспората, поради како што викаат последиците кои ги трпат од властите во Приштина.

“Ги повикуваме Србите и сите добронамерни луѓе да ни се придружат во оваа иницијатива”.

Демократска Партија Срба у Македонији покреће иницијативу масовне куповине српских производа међу Србима и свим нашим…

Posted by Иван Стоилковић on Monday, June 10, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here