Денес се навршуваат 25 години од воспоставувањето на дипломатските односи меѓу Руската Федерација и Република Македонија.

482
0
SHARE

Амбасадата на Руската Федерација во Скопје упати честитка на твитер по повод 25 години од дипломатските односи помеѓе двете земји:

“Денес се навршуваат точно 25 години од воспоставувањето на дипломатските односи меѓу Руската Федерација и Република Македонија. Се надеваме дека пријателството и соработката изградени во изминатава четвртина век, ќе продолжат и понатаму 🇷🇺 🇲🇰”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here