Димитар Апасиев: Кај учевте Дипломатија бе Гревчиња?

971
0
SHARE

Професорот по право, Димитар Апасиев, на својот Фејсбук профил иронично го прокоментира преседнот на Македонското МНР во контекст на одлуката да протера Руски дипломат од земјата.

Протеруваш ДИПЛОМАТ од земја која те признава под уставно име, за да и угодиш на земја која не те признава ни под “разно”!?

#КајУчевтеДипломатијаБеГревчиња
#СкандалСастав
#ВазалствоНеЗначиМеѓународнаПолитика

 

Протеруваш ДИПЛОМАТ од земја која те признава под уставно име, за да и угодиш на земја која не те признава ни под "разно"!?#КајУчевтеДипломатијаБеГревчиња#СкандалСастав#ВазалствоНеЗначиМеѓународнаПолитика

Posted by Димитар Апасиев on Monday, March 26, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here