Додека младите се отпуштаат од работа, децата на Џафери и Грчев сместени во удобни фотелји!

745
0
SHARE

Пред една година, бевме сведоци на агресивна кампања од страна на СДСМ под  мотото “живот за сите”. Денес, после една година владеење го видовме само спротивното.
Дали паметите и за чевлите кои беа оставени пред Влада!? Под мотото “ќе ги вратиме младите”, секако тоа зборење траеше само 30 дена кампања.

Во АД ЕЛЕМ покрај тоа што се прават криминални зделки и тендери,  млади лица до 35 години, се префрлени по Подружници само затоа што сметале на  новото раководство, дел се отпуштени а вработените кои се против политиките на оваа влада секојдневно се соочуваат со мобинг и терор од страна на  лицето Миновски кое за жал испадна дека не може да се нарече универзитетски професор со оглед на тоа што шетал по ходници во Дирекцијата на ЕЛЕМ, ги проверувал
кантите за отпадоци да види што јадат неговите вработени, па дури не известија за ситуација во секторот за комерцијални работи каде што ги повикал сите  вработени од тој кат за да им забрани да јадат сончоглед и семки.

Младите ќе ги вратат, кои млади?!
Од 05.04.2018 во АД ЕЛЕМ е вработена ќерката на познатиот член на терористичката организација УЧК, сегашен нелегален Претседател на Собрание, Талат Џафери. Неговата ќерка Бесијана Џафери е примена на работното место референт за правни  работи, нормално пред да се вработи лица до 28 години од правен сектор се префрлени во  Подружница Енергетика за да има место во Дирекција за децата на коалиционите партнери на СДСМ.
Од 05.04.2018 во АД ЕЛЕМ исто така е вработен синот на Мирослав Грчев, Димитар Грчев на работното место инженер за животна средина.

Дојде живот нели?! Прашање е за кој?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here