Дојде Живот и за адвокатот на Заев

536
0
SHARE

Инфоњуз дознава дека адвокатот на актуелниот премиер Заев, деновиве купил делевон простор во строг Центар на улицата Даме Груев (Градски Ѕид). Нашите сознанија се дека просторот е огромен и се простира на цел спрат во една од зградите на Градски Ѕид, на потегот од Палома Бјанка до Собранието на Република Македонија.

Наскоро ќе излеземе со точни информации за локацијата и квадратурата за овој простор.

Животот дефинитивно дојде, не е само за фамилијата на Премиерот и Вицепремиерот, туку и за помагачите околу нив. Како за 9 месеци се заработуваат огромни суми на пари за да се купи деловен простор на вакава атрактивна локација, со огромна квадратура останува да дознаеме. Прашањата ќе следат,а се надеваме и одговорот кога ќе ја обелодениме локацијата и квадратурата на просторот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here