“Дојде живот во Карпош” – 4 возила на Пајак службата креваат коли во Козле

643
0
SHARE

Загрижени и револтирани граѓани ни испратија фотографии од акцијата која се одвива во моментов на улица Козле, во општина Карпош.

“4 возила на пајак службата се во моменотв на улица Козле масакар прават. Идат и се враќаат, ги креваат и собираат автомобилите”.

“Дојде живот во Карпош нема што, прв пат пајак гледам во Козле”

Читателите кои ни ги доставија сликите велат дека, неколку пати се обиделе да дознаат зошто ова се случува, затоа што никогаш порано пајак службата не кревала возила во Карпош особено не во Козле. Некои од возилата буквално се креваат од пред куќа.

Се шпекулира дека оваа акција е по налог на градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here