ДОНИРАЈТЕ КРВ: Има ниски резерви од повеќето крвни групи во „8-ми Септември“

331
0
SHARE

Градската општа болница „8-ми Септември“ има ниски резерви од повеќето крвни групи.

„Со цел да се превенира појава на повици за обезбедување на крв, Ве повикуваме да го направите своето дарување во ГОБ секој работен ден од 08:30 до 13:30 часот“, се вели во повикот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here