Дурловски со емотивно видео: КОГА СЛОБОДАТА Е РОПСТВО, А СРЕЌАТА ТАГА!

446
0
SHARE

Кога слободата е ропство а среќата тага!

Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото. Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.

#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам.

Немаше да биде ваков без мајсторијата на моите пријатели: Кокан Димушевски –
Аудио, Мартин Павловски – Шминка, Ласко Џуровски – Дизајн на текст.

Фејсбук објава на Игор Дурловски

Кога слободата е ропство а среќата тага! Мелем на душа сте ми, сите #вие што со мисла, збор, присуство бевте со мене во најтешкото. Благодарам на дел од блиските што станаа далечни.#Длаборез е проект кој со солзи ја гали татковината, а од срце ви го поклонувам. Немаше да биде ваков без мајсторијата на моите пријатели:Кокан Димушевски – АудиоМартин Павловски-ШминкаЛаско Џуровски-Дизајн на текст

Posted by Igor Durlovski on Friday, March 15, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here