Дурловски со поддршка за Силјановска – Давкова

338
0
SHARE

Убеден сум дека кандидатот, професорката Силјановска- Давкова е личност со интегритет, знаење, искуство, истрајност, смиреност и верувам дека со сигурност ќе ја подобри состојбата а борбата за Македонија ќе биде во предност, а не во загуба.

Ве повикувам освен разум, да најдеме и верба.

Денешната саможртва можеби подразбира нијансирање на нашите ставови. Моето чувство ми вели дека нашата борба ќе ја добиеме на крајот. Мојот разум ми кажува дека истата ќе ја добиеме ОБЕДИНЕТИ, пишува оперскиот пејач Игор Дурловски на својот Фејсбук профил во емотивна порака во која и дава поддршка на Силјановска Давкова.

Што можев, што сторив, што треба да сторам?Драги пријатели, знаете каде бев дента кога ни го променија ИМЕТО? Дома,…

Posted by Igor Durlovski on Saturday, April 27, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here