Двајца потенцијални кандидати за Претседател на Р.Македонија од ВМРО-ДПМНЕ го посетија ОК Кисела Вода

391
0
SHARE

Ми претставува задоволство што општинскиот комитет Кисела Вода денес беше посетен од двајца од потенцијалните кандидати на ВМРО – ДПМНЕ за Претседател на Република Македонија.

Одлична дискусија со професор Манасков Ѓорѓи и Никита Шекутковски на која беа разменети мислења и идеи за нејзината визија, која впрочем беше презентирана пред делегатите од нашиот ОК како и пред делегатите на ОК Сопиште и Студеничани.

Општинскиот комитет Кисела Вода останува отворен и за останатите кандидати на претстојната конвенција кои со нетрпение ги очекува, за да ги слушне со нивните идеи и визии.

*НАПОМЕНУВАМ се со цел избегнување на разни натписи од портали:
Ова се средби каде кандидатите се претставуваат пред делегатите. Подоцна следи фаза каде избраниот кандидат би се претставувал пред членството !

Ми претставува задоволство што општинскиот комитет Кисела Вода денес беше посетен од двајца од потенцијалните кандидати…

Posted by Орце Ѓорѓиевски on Thursday, February 7, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here