Ефтов избриша под со Бранко Манојловски-Албанец кој се “освестил” на стари години дека не е Македонец!

1018
0
SHARE

Во вчерашната емисија на Васко Ефтов, буквално без влакна на јазик и цензура, Ефтов избриша под со новиот така наречен од душа Албанец Манојловски.

Интересен е моментот што Бранко Манојловски во Гостивар, на 11-ти септември 2016, во просториите на Советот на Општина Гостивар, ја промовираше својата книга “Горна Река и село Кичиница” каде што презимето му стои по старо додека во неговата лична карта е променето.

Како што он сам вели, во душа знаел дека е Албанец и има исти идеали како Скендербег.

Во неколку наврати се споменува или шпекулира дека Бигорски спрема и православен Албанец за свештеник во Македонија… Но секој пат се споменува името на Манојловски, некои дури велат дека поради тоа и си ја продал “душата” на ѓаволот, во соработка со Зоран Заев и СДСМ.

Погледнете го целото интервју на Васко Ефтов и новото албанче Манојловски:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here