Ексклузивно видео: Холограм змеј на стадион како вистински

1144
0
SHARE

Отворањето на шампионатот во бејзбол во Јужна Кореја користеше 3D холографска технологија од 5G телефонската мрежа.

Змејот на стадионот изгледа како да е жив!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here