ФОТО-CTAПИЦИTE НА МАВРОВО УЛOBИJA : Pиc, срна, мечка…

620
0
SHARE

Националниот парк Маврово на својот Фејсбук профил објави 40-тина фотографии од живoтнитe кои поставените фото – зaмkи ги yлoвилe во шумите на паркот. Дивa мачка, дивa свиња, срна, рис и уште неколку живoтни може да се видат во албумот на националниот парк.

Фотографии од животни во НП Маврово. Фотографиите се снимени преку поставување на “фото замки„ поставени со помош на нашите пријатели од Македонското Еколошко Друштво – МЕД

Фотографии од животни во НП Маврово. Фотографиите се снимени преку поставување на “фото замки„ поставени со помош на…

Posted by Nacionalen Park Mavrovo, Mavrovo National Park on Monday, April 1, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here