Фото: Шилегов со 1 реченица ги негираше сите обвинувања на СДСМ кон Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ

593
0
SHARE

На 8-мата седница на Советот на град Скопје која се оддржа денес на 19-ти март, на точката на дневен ред која го засега акциониот план за предвидени и планирани вработувања во Град Скопје за 2018-та година, во образложението стои: Во Град Скопје, од јануари 20љ5 година до денес (во период од 3 години)вбне е извршено ниту едно ново вработување.

со оваа констатација акуелниот градоначалник Шилегов, потврди дека сите обвинувања кон неговиот претходник Трајановски за партиски вработувања, се неосновани и невистинити.

СДСМ имаа безброј прес-конференции и соопштенија ско кои отворено го напаѓаа и критикуваа тогашниот градоначалник, Коце Трајановски, за партиски вработувања во администрацијата на Град Скопје.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here