ФОТОГРАФИИ од невремето во Скопје: оштетени автомобили, паднати дрвја, преплавени улици

549
0
SHARE
чаир

Оваа репортажа е направена од фотографии кои граѓаните ги споделуваа на социјалните мрежи, повеќе од очигледно е дека штетите се огромни

пред хотел Вип, спроти МТВ
Чаир

 

Аеродром, спроти Бисер
Паднат билборд, спроти Бисер, Аеродром
Подвозникот према Бихачка
Центар, пред АМСМ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here