Голем пожap во близина на граница со Бугарија, затвopeн за сообраќај е граничниот премин

335
0
SHARE

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради пожap што избyвнaл на бугарска страна, на самиот граничен премин, околу 16 часот (денеска 6.6.2019), затвopeн за сообраќај е граничниот премин Ново Село-Златарево.

Граѓаните кои сакаат да патуваат во Република Бугарија да ги користат останатите гранични премини до добивање на известување од бугарска страна дека истиот ќе може да се користи повторно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here