Ѓорѓиевски: Време е да ставиме крај на ретроградните политики

243
0
SHARE
Орце Ѓорѓиевски - член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Во предвечерието на изборниот молк, чувствувам потреба да се обратам до сите граѓани, млади, стари, мажи и жени, од сите етнички заедници, изборот е нашата иднина. Две години се на власт, а имаме анационални политики кои ја скршија кичмата на македонецот, осиромашени граѓани, безнадежни млади. Имаме една целосна неперспективност.
Време е да ставиме крај на ретроградните политики. Да излеземе во недела и да и кажеме не на власта чиј начин на работа се огледува во реченицата ,, едно евро за црквата, едно евро за Вицето”.
Заслужуваме иднина за нас и нашите деца, заслужуваме нормална држава, во која ќе има право и правдина.
Излези во недела и гласај!
Гласај за Гордана Силјановска Давкова!
За правда во Македонија!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here