Гродана Силјановска Давкова на средба со амбасадорката Еркал Кара

296
0
SHARE

Плодна и инспиративна средба со амбасадорката Еркал Кара на која заклучивме дека имаме слични погледи на регионалните и глобалните процеси и односи.

Заедничка цел е да продолжат специјалните пријателски односи меѓу Турција и Македонија.

Ќе работиме заедно на зацврстување на докажаното пријателство меѓу македонскиот и турскиот народ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here