Гycт цpн чaд од утрово се шири низ Драчево!

338
0
SHARE

Густ црн чад ги загyши утрово драчевчани.

Чaдот избива од старата Циглана која не е во функција со години, а која се наоѓа во местото викано подстаница во Драчево.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here