Хаос со паркинг просторот во Карпош

322
0
SHARE
Фото: Зид на сообраќајниот срам

Жителите на Карпош реагираат за хаосот со паркирањето возила во Карпош.

И покрај ветувањата во предизборието за локални избори актуелниот градоначалник на Карпош Стефан Богоев дека ќе го реши недостатокот од паркинг места на терен ништо не е направено за да се реши горливиот проблем на жителите на Карпош со кој секојдневно се соочуваат.

Ова е ветувањето на Богоев кое најверојатно служеше само за предизборно убедување гласачи:

Проблемот е секојдневен и посебно е изразен во Карпош 1, Карпош 3 и 4 и Порта Влае.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here