Игор Јанушев: Пресудите за 27-ми април се политички и израз на нервоза и тонењето на Заев.

296
0
SHARE

На денешната прес конференција на ВМРО ДПМНЕ на која се обрати Генералниот секретар на партијата Игор Јанушев го соопштија следново:

Пресудите за 27-ми април се политички и израз на нервоза и тонењето на Заев.
Ние сме држава во која убијци на малолетни деца како што е случајот со Смилковско езеро се на слобода, а луѓе од 27-ми април се судат за терористи.
Македонија е држава каде што се гази правдата и владеењето на правото не постои, тоа на секому му е јасно.
Правдата ќе дојде многу скоро, а оваа недемократска власт која се служи со тоталитарни методи и пресметка со опозицијата ќе биде поразена.
Заев паѓаш! Паѓаш и тоа вртоглаво. Биди сигурен дека правдата ќе дојде и правдата ќе победи!

Пресудите за 27-ми април се политички и израз на нервоза и тонењето на Заев.Ние сме држава во која убијци на малолетни деца како што е случајот со Смилковско езеро се на слобода, а луѓе од 27-ми април се судат за терористи.Македонија е држава каде што се гази правдата и владеењето на правото не постои, тоа на секому му е јасно.Правдата ќе дојде многу скоро, а оваа недемократска власт која се служи со тоталитарни методи и пресметка со опозицијата ќе биде поразена.Заев паѓаш! Паѓаш и тоа вртоглаво. Биди сигурен дека правдата ќе дојде и правдата ќе победи!

Posted by Igor Janushev on Friday, March 15, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here