ИТНО!!! Левко Димовски ве замолува за помош која во моментов и те како му е потребна

666
0
SHARE

ИТНО ИТНО ИТНО ИТНО!!!

Левко Димовски ве замолува за помош која во моментов и те како му е потребна.

Се работи за неговиот брат Спасе Димовски кои се претпоставува дека излетал со кола во река.

Уште еднаш ве замолуваме сите што можат да се вклучат во акцијата за негово пронаоѓање и да ја споделат информацијата.

Секакво инфо и помош е добредојдена, а телефонскиот број за контакт е 070628167

Апел за помош Се молат сите пријатели кои го познаваа мојот брат Спасе Димовски да се вклучат во…

Posted by Levko Dimovski on Saturday, August 8, 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here