Јанаки Митровски: Павле, еве јас ти предлагам тест во МАНУ и се нудам ЈАС да го платам

870
0
SHARE

Адвокатот Јанаки Митревски јавно му нуди на пратеникот Павле Богоевски да докаже дека не користел наркотици да направи тест во МАНУ и сумата од 60.000 ден. ќе ја покрие во целост.

Ви го пренесуваме неговиот пост во целост:

“Павле вика бил подготвен да му се направи тестирање. Павле бесплатен правен совет од адвокат- DONT GO THERE!!
Или веќе чим така си одлучил еве јас се нудам да помогнам да си ја докажеш теоријата. Не тестови од 200 ден од Зегин или крв урина.Еве јас ти предлагам во МАНУ лабараторијата праат тест од влакна од коса и има да ти извадат историјат каков тип млеко си пиел а не какви наркотици си земал или не. Тоа тестирање чини 60.000,00 денари и се нудам ЈАС да го платам.Alea iacta est!!!!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here