„ЈП Улици и патишта“ скинале кабел, пола Кисела Вода без струја

231
0
SHARE

Населбите 11 Октомври, Кисела Вода, Рампа , Припор и Сопиште половина час се без струја.

„Во Припор и Сопиште имало испад на далновод, веќе е поправен дефектот, а во Кисела Вода, Стара Рампа и 11-ти Октомври има скинат проводник.

“Наши екипи се веќе на терен, се прави замена и наскоро добијат струја”, вели Атанас Ковачевски, портпарол на ЕВН.

Неофицијално дефектот го предизвикале екипа на ЈП Улици и патишта при изведба на градежни работи во Кисела Вода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here