Како Шилегов и Градот ги чуваат паркинг местата за лицата со инвалидност (ФОТО)

443
0
SHARE

Обележаните паркинг места за лица со инвалидност под исти услови како и за лицата – жители на градот Скопје, ова ќе беше мотото на сегашната локална власт ако ги прашавте пред локалните избори.

Пред градската управа, куќата на таткото на градот Скопје, г.Шилегов паркингот за лицата со инвалидитет скоро и не постојат. Можеме да замислиме какви се останатите паркинг места кога овие се токму пред канцеларијата на Градоначалникот Шилегов.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here