Кирил Колемишевски нов директор на Македонска банка за поддршка на развојот

291
0
SHARE

Кирил Колемишевски е поставен за нов главен извршен директор на Македонска банка за поддршка на развојот АД Скопје.

Oваа одлука е донесена на седницата на Надзорниот одбор на банката одржана на 15 мај. Кирил Колемишевски на јавноста и е многу повеќе познат како член на бендот „Нокаут“, а и искусен адвокат кој се занимава со стопанско право.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here