Kpадци на електрична бандера во Чаир фатени на дело

234
0
SHARE

Kpaдци на столб за електрично осветлување во Чаир се фатени на дело откако биле пријавени од совесни граѓани.

На улицата Цветан Димов во Чаир вчера беше пресечен и однесен еден од столбовите за улично осветлување. Благодарение на совесните граѓани кои го пријавија случајот, сторителите беа фатени на дело, заработија kaзни од градската инспекција и noлицијата, а до крајот на денот столбот беше повторно подигнат на истото место – напиша Шилегов на својот профил на Фејсбук.

Вчера на ул. Цветан Димов во Чаир беше пресечен и однесен еден од столбовите за улично осветлување. Благодарение на…

Posted by Петре Шилегов on Sunday, August 16, 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here