Креативна идеја на Матуранти од Кочанското Сообраќајно Училиште

606
0
SHARE

IV S класот од СОУ “Гошо Викентиев” – Кочани, се решиле на еден креативен и специфичен начин да го изработат таблото со нивните фотографии.

Имено оваа генерација ученици се одлучиле тематски да бидат облечени како Авионски екипаж, односно како стујардеси и пилоти.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here