Крсте Петревски: Ветуваа опомени и помош во едукација пред изборите но игледа како и се друго заборавија

378
0
SHARE

Инспекциите вршат невиден притисок врз малите стопанственици, скоро четири пати го зголемиле бројот на кaзни во 2018 година за разлика од претходните години.

Ветуваа опомени и помош во едукација пред изборите но игледа како и се друго заборавија.

Во ваков тежок економски период за малите стопанственици со зголемени минимални плати и покачени даноци, инспекциите со толку голем број на казни ќе ги направат условите за работа невозможни.

Се што ветивте пред избори излажавте, време е за нови избори.

Обајви на Фејбук Крсте Петревски од ГРОМ

Инспекциите вршат невиден притисок врз малите стопанственици, скоро четири пати го зголемиле бројот на kaзни во 2018…

Posted by Крсте Петревски on Saturday, March 23, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here