МИЦКОСКИ: Денеска на голем митинг за Македонија во Скопје во 19 часот!

292
0
SHARE

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ги повика граѓаните на митинг пред Владата, денеска во 19 часот.

Ве повикувам денеска на големиот митинг во Скопје, пред Влада на Република Македонија во 19:00 часот. За правда!
За татковината!
За да изгрее зората!
За Македонија!

Ве повикувам денеска на големиот митинг во Скопје, пред Влада на Република Македонија во 19:00 часотЗа правда!За татковината!За да изгрее зората!За Македонија!#ТатковинатаПовикува 🇲🇰

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, April 13, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here