Моќна изведба на „Ој Зарино Првасевдо“ во зимски услови, на Кајмакчалан.

587
0
SHARE

Кајмакчалан , Ниџе. (27.01.2019)

Сред лута зима широко се отвори небо сино, со поглед кон Солунско поле на 2524 м.н.в. …со полни гради, гласно и од срце – Ој Зарино Првасевдо!

Претходно Зарина ја освои Македонија со слично видео од врвот Пелистер, кога ја запеа “Билбил пее во планина”.

Ој Зарино Првасевдо, Кајмакчалан 2524 мнв.

Кајмакчалан , Ниџе. (27.01.2019) Сред лута зима широко се отвори небо сино, со поглед кон Солунско поле на 2524 м.н.в. …со полни гради, гласно и од срце – Ој Зарино Првасевдо!

Posted by Zarina Prvasevda on Monday, February 4, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here