Момо Николовски не се предава, му треба помош

821
0
SHARE

Момо и Валбурга Николовски не планираат да се разделат уште долго време, па затоа тргнаа во жесток напад врз болеста.
Како што веќе пишувавме, Момо има абдоминален канцер, и му треба помош за понатамошно лекување во Берлин или Истанбул. Како што вели неговата сопруга, тој е голем борец и не се предава лесно.

Бројот на кој можете да донирате е на ВИП операторот 143- 462.

Извор 7дена

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here