Најдете ми бугарин што се вика Гоце и грк што се вика Филип, а јас ќе ви најдам невина….

7611
0
SHARE

Твитер статус кој на нај едноставен начин ја опишува моменталната состојба со соседите.

“Ако денеска најдете Бугарин што се вика Гоце, ако најдете Грк што се вика Филип, јас ќе ви најдам невина проститутка! И поштен политичар ќе најдам 😁”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here