Нема карти за натпреварот Македонија-Грција, Струмичани револтирани

339
0
SHARE

Уште 4 дена до натпреварот Македонија-Грција кој ќе се игра во Струмица, влезници нема баш никаде – пишуваат од порталот “Струмица денес

“Секојдневно голем број на пораки пристигнуваат до нашата редакција со прашање од каде може да се купат влезници за натпреварот? Но, ниту ние како медиум немаме никаква информација каде се врши продажбата и дали воопшто ќе се врши. Затоа ЈАВНО ги прашуваме одговорните каде се влезниците? Во чии раце завршија? Дали ќе се врши продажба некаде?”, додаваат од порталот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here