Неместо металната ограда жив зид од полиција пред Влада

405
0
SHARE

Откако беше отстранет предниот дел од оградата на Владата, најавено е дека наскоро ќе се отстрани и задниот дел, од страната на кејот на реката Вардар.

Огадата беше поставена пред четири години, а дополнително ќе се одлучува што ќе се прави со неа.

Денес пред Влада можеше да се види поголемо присуство на полицајци, па од тука се поставува прашањето дали металната ограда се замени со жива ограда?

Извор Курир

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here