Нивото на Вардар, алармантно?

1280
0
SHARE

градските власти внимателно ја следат ситуацијата.

Загрижени граѓани на Скопје ни испратија фотографии од течението на реката Вардар, каде видно се забележува дека нивото е на прилично алармантно ниво, а некаде веќе излегува од коритото


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here