Нов базен за пливање после дождот во Гостивар

372
0
SHARE

По обилниот дожд во Гостивар по улиците базени од вода.

Неколку деца се радуваа и сатирично се бањаа во водата.

Причината за поплавата најверојатно е обилниот дожд и неможноста канализационата мрежа да ја прифати целата вода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here